Counterpain Thailand

Counterpain Serien

Counterpain, som är mycket välkänt i Thailand finns nu att köpa online hos oss.

Våra liniment är välkända världen över, inte minst i Thailand för sin effektivitet. Produkterna kommer egentligen från Japan men är välkänd och populär i större delen av Asien och finns även i USA och EU.

Counterpain Thailand, den naturliga linimentserien

Thailand är välkänt för användning av naturliga ingredienser i krämer, oljor och salvor i samband med fysisk aktivitet och återhämtning. Användning av naturliga oljor är en tradition som har förts över i generationer. Som ett exempel så har man vetat i flera tusen år att extrakt från vintergröna växter, pepparmint och nejlika är svalkande och välgörande på det applicerade området. Det är just sådana ingredienser som våra liniment består av, en kombination av naturliga råvaror som har hämtats från naturen och använts i många generationer.

Så påverkar massage dig

Vi hittade en bra länk som beskriver hur oljor, liniment och massage påverkar.

Counterpain Cool kylgel liniment som ger kylande effekt

Counterpain Cool kylgel liniment som ger kylande effekt

Just nu har vi ett specialpris på Counterpain Cool, missa inte erbjudandet!

Massage överlag gör under, det är något som de flesta av oss är mycket väl medvetna om. Det är vetenskapligt bevisat att massage har en förmåga att sänka kroppens nivåer av stresshormoner och ökar blodcirkulationen.

Massage påverkan:

  • Påverkar kroppens egen läkningsförmåga.
  • Du får bättre sömn.
  • Minskar muskelspänning
  • Minimerar risken för framtida träningsskador som uppstår pga. stelhet.
  • Endorfiner frisläpps och det leder till positiv påverkan på humöret.

Ovan är bara några snabba punkter om den positiva effekten av massage i allmänhet. Vi har tänkt gå djupare in i ämnet och ta upp fler punkter. Men det får vi göra vid ett annat tillfälle. Man skulle kunna påstå att en del av oss vet att det finns tydliga fördelar med massage. Studier visar att massage mer jämna mellanrum har hälsofördelar och låter kroppen gå ner i varv och återhämta sig.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *